Main menu:

keresés:

kategoriák:

címkék:

Blogtár

Archive for 'nyitvatartás'

új nyitva tartás

Kedves ügyfeleink ! Munkanapon 10-18 óráig elérhetőek vagyunk. Telefonon,vagy interneten érdemes bejelentkezni, de az ügyfél fogadásra vonatkozó hétfő-keddi korlátozást most feloldjuk a rendkívüli helyzetre való tekintettel. Reméljük, a zene iránti szeretetet a vírus nem befolyásolja! A javításokat most rövidebb határidőre tudjuk vállalni. Kínálatunk: Felújított egyedi, patinás cselló ( a korábbi bejegyzésekben szerepelt a felújítása), manufaktúra […]

2016. március 1. kedd

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a héten szerdától (március 2.) szabadság miatt zárva tartunk. Nyitás március 7-én, hétfőn.

2015. augusztus 14. péntek

A jövő héten szabadság miatt zárva tartunk. Nyitás augusztus 24-én, hétfőn a szokott időben.

2015. július 7. kedd

Kedves Olvasóim! A héten szerdától (július 8.) a hét végéig (július 11.) szabadság miatt zárva tartjuk műhelyünket. Nyitás július 13-án hétfőn a szokott nyitva tartási időben.      

2015. április 8. szerda

Tájékoztatom kedves ügyfeleimet, hogy április 10 és 17 között csak ügyeletet tartunk, ami azt jelenti, hogy feleségem, Rudnai Katalin, – aki munkatársam is egyben – rövidített nyitva tartással fogadja Önöket. Telefonszáma: 20/4843614. Az üzlet nyitva tartása az adott időszakban 9-16 óráig tart.

2015. január 16. péntek

Ismét nyitva vagyunk! Várjuk kedves ügyfeleinket nyitva tartási időben. Hamarosan ismét jelentkezem képes beszámolókkal az érdekesebb munkáimról.

2015 Január 6 kedd

Néhány válozást vezetünk be idén: Nyitvatartás: munkanapokon 1/2 9-től 17 óráig Keddenként este 19 óráig tartunk nyitva. Bejelentkezés e-mailben, vagy telefonon. Nem mindíg tudom a telefont felvenni, de mindenkit visszahívok, amint a munkám engedi.

2013. december 20. péntek

Kedves Olvasóim! Lassan itt a karácsony, az év vége. Köszönjük az érdeklődést, a megrendeléseket, a vásárlást, a bizalmat! Jövőre is állunk rendelkezésükre. Kívánunk mindnyájuknak békés, szép karácsonyt és boldog új évet! Ünnepi nyitvatartásunk: dec. 21. szombaton zárva dec. 23. hétfőn nyitva A két ünnep között zárva tartunk.  Nyitás 2014. január 2-án a szokott időben.

2013. július 24. szerda

Eladó egy erdélyi gyártmányú 40.5-ös brácsa: Tájékoztatom a kedves olvasókat, hogy a jövő héten: július 29-augusztus 5-ig a műhely szabadság miatt zárva lesz.

2013. június 27. csütörtök

Ma egy 5 húros bőgőt állítottam be. Új lélek is készült hozzá. Ha bekukucskálunk az alsó lyukon, tudjuk ellenőrizni, hogy jól áll-e a lélek, felfekszik-e a belső plasztikára. Tájékoztatom egyben kedves olvasóimat és ügyfeleimet, hogy a jövő héten csak hétfőn leszek nyitva, keddtől a hét végéig szabadságon leszek. Nyitás 8-án hétfőn reggel a szokásos időben.