Main menu:

keresés:

kategoriák:

címkék:

Blogtár

2010 május 11 kedd

Tegnap kaptam máshonnan is visszajelzést,hogy olvassák ezt a blogot. Ez nekem nagy öröm, úgyhogy újult erővel folytatom.

Felettem az eladó hangszerek közé néhány új darabot. Eddig nem írtam, pedig van 7/8-os hegedű. Kettő is. Az egyiknek a képe látható is az eladó hangszerek között. Ezt teljesen felújítottam és az eddigi hangpróbák alapján merem ajánlani igényes, ámde kisebb pénzzel rendelkező ügyfelek számára. A kisebb pénz alatt azt értem, hogy akinek egy mesterhangszer, amelynek  közel milliós nagyságrendű vagy esetleg több is az ára, a megfizethetetlen kategóriában van. Ez a hegedű kb 15-20 éves,valaki már bejátszotta, én pedig „befejeztem”…

Több felújított kb 100 éves manufaktúra hegedűmvan. Kisebb , 3/4, 1/2 sőt még 1/4 es méretben is vannak ilyen hangszereim. Ezek persze a kisebb méretekben az „igen jó” kategóriához tartoznak, míg egész méretben a középmezőny alján folgalnak helyet.

Kommentek

Comment from Kovács Tibor
Time 2010. május 11. kedd at 18:12

Tisztelt Mester!
Ma újra megnézten, a blogot és örömmel látom,hogy nincs lehetetlen! A törött hát javítása után is lehet szép hangja egy régi hangszernek?Laikus vagyok, de mindeképp szeretnék megmenteni egy régi hangszert G.L.1876
Írna néhány szót esetleg erről is a blogjában?!Tisztelettel:Kovács Tibor:)

Comment from Kovács Tibor
Time 2010. május 11. kedd at 18:20

T. Mester!!!
Elnézést, hogy újra zavarok, megnéztem a hangszerjavításnál közölt árajánlatokat.Csak azt szeretném kérdezni,mennyire követi az utóbbi idők rosszabbodó gazdasági időszakát, van-e esetleg drasztikus változás?

Comment from Nemessányi
Time 2010. május 12. szerda at 08:52

Ezen mit ért? Hogy ingyen dolgozom- e? Hát azt azért nem, de eddig még, aki hozzám fordult bizalommal, azzal meg is találtuk a számára megfelelő megoldást!

Comment from Kovács Tibor
Time 2010. május 14. péntek at 20:05

Tisztelt Mester!
Természetesen nem gondoltam ingyen munkára ,elnézést ha félreérthetően fogalmaztam.

Comment from Donászy Ágnes
Time 2010. november 13. szombat at 17:40

A 7/8-os hegedű érdekelne. Megvan-e még? Mennyibe kerül?

Kommentálj!

You need to login to post comments!