Main menu:

keresés:

kategoriák:

címkék:

Blogtár

2010 junius 11 péntek

Londonban esik az eső….

Ez persze nem meglepő. A meglepő az volt,ami egy héttel ezelőtt volt. Konkrétan, eljöttünk Budapestről, ahol 16 fok volt és megérkeztünk ide, ahol 30. Aztán most hallom, hogy megfordult a helyzet, hogy otthon van nyár itt meg tél.

Nem baj. Attól még szeretek itt lenni.

Persze sok tennivalóm van itt is, nemcsak otthon. Kötöttem jó üzletet, új megrendeléseket regisztrálhattam és persze emailban és telefonon tartom a kapcsolatot az otthoni megrendelőimmel is.

Érdemes itt mindig körülnézni.  Annyian vannak ebben a városban, mint egész Magyarországon. Egész fura embereket is látni az utcán, nem is keveset. Mégis valahogy elférnek, megférnek egymással: fehérek, feketék, ázsiaiak, sőt még angolok is vannak. Sok  indiai , pakisztáni és mindenféle náció van itt. A buszok, metrók zsúfoltak. És akkor még nem mondtam semmit a túristákról. Mégis jobban elférek, mint otthon a 6-os villamoson, anyázás pedig nincsen. Ezt jó lenne megtanulni bizony!

Túl személyes dolgokba ezen a blogon nem megyek bele, de ennyit azért leirok, mert mindig amikor ide jövök rádöbbenek erre.

Kommentálj!

You need to login to post comments!